Gebruikscomfort
Draadloos bedieningsgemak!
De mooiste oplossing voor uw interieur, de meest comfortabele voor uzelf. Optimaal bedieningsgemak. En qua toepassingsmogelijkheden hun tijd ver vooruit. Dat geldt voor de nieuwe draadloze bediening van SOMFY. Met één druk op de knop zet u één of meerdere zonneschermen en/of rolluiken in de gewenste positie.

Draadloos. Dus minder bekabeling in uw interieur, minder hak- en breekwerk bij het installeren en eenvoudig uit te breiden. Maak kennis met de modernste en meest comfortabele bediening voor zonneschermen en/of rollkuiken.

De windbeveiliging helpt schade aan uw zonnescherm bij harde wind te voorkomen.

Draadloze schakelaar voor zonneschermen en rolluiken. Met de draadloze schakelaar bedient u één of meerdere zonneschermen of rolluiken vanuit een vast punt in uw woning. De plaats bepaalt u zelf, want door de draadloze communicatie tussen de schakelaar en uw zonnescherm of rolluik hoeft u geen rekening te houden met bekabeling. Wenst u meer bedieningspunten? Geen probleem! Zonder extra bekabeling bedient u uw zonneschermen en rolluiken ook vanaf ieder gewenst punt. Zo gemakkelijk is draadloos bedienen.

Afstandsbediening voor zonneschermen en rolluiken.
Wilt u maximale flexibiliteit en bewegingsvrijheid? Dat kan! Met een afstandsbediening zet u één of meerdere zonneschermen of rolluiken gelijktijdig of onafhankelijk van elkaar in de gewenste positie. U kunt de afstandsbediening eenvoudig combineren met draadloze schakelaars.

Draadloze tijdklok voor rolluiken. Het rolluik gaat op de door u gewenste tijdstippen open en dicht, maar óók bij de door u ingestelde lichtintensiteit. Handig als u bijvoorbeeld overdag de rolluiken automatisch dicht wilt hebben bij (felle) zon. Handmatig bedienen kan op de tijdklok zelf. Een extra draadloze schakelaar en/of afstandsbediening is eveneens mogelijk.

Wij geven u de zekerheid van een topklasse product.
Daarom krijgt u op alle automatische besturingen maar liefst 2 jaar garantie. Op alle HiPro buismotoren krijgt u zelfs 5 jaar garantie! Bovendien zijn de buismotoren van Somfy voorzien van KEMA-keur. Dat garandeert u een probleemloze en veilige werking. Jarenlang!