Actueel productnieuws
Met REHAU kunststof
kozijnen penetreert
Herman Tijssen snel
in de regionale markt


REHAU kunststof kozijnen zijn kwalitatief zeer goed en prijstechnisch erg aantrekkelijk. Deze ontdekking deed Herman Tijssen alvorens hij dealer werd van dit Duitse merk.

Een bijkomend voordeel is dat de plaatsing geschiedt door vakspecialisten van de fabriek. Ook zorgt REHAU zelf voor service en nazorg. Herman Tijssen en REHAU, een perfecte combinatie voor de plaatsing van kunststof kozijnen.
En wat is er dan zo bijzonder aan deze kozijnen, behoudens hetgeen reeds is genoemd?
Dat is een uitleg waard. Laten we maar eens beginnen te vertellen dat REHAU al meer dan 40 jaar ervaring heeft op het gebied van kunststoffen. Het bedrijf is uitgegroeid tot één der belangrijkste fabrikanten van profielsystemen voor ramen, deuren, gevels, veranda’s, rolluiken en klapluiken.
Voor wat betreft isolatie voldoen de profielsystemen aan alle akoestische en thermische voorwaarden. De ramen kunnen uitstekend worden afgestemd op iedere bouwstijl: vakwerkbouw, classicisme, laat negentiende eeuwse stijl, Jugendstil of Bauhaus.            
De meest verscheidene raamvormen en openingstypes zijn probleemloos realiseerbaar. Je zou bijna zeggen: bij REHAU kan alles! Zelfs dwarslijsten of spijlen in oudere huizen vormen geen enkel probleem.
De fabriek heeft als designtroeven talrijke kleuren en versieringen in portefeuille. Die worden volgens een speciaal procédé duurzaam en weersbestendig aangebracht. Kunststof kozijnen, een zaak van specialisten. Een zaak van Herman Tijssen en REHAU!