Actueel productnieuws
 Parasols

Innovatieve parasols met verlichting
Solero parasols zijn op de eerste plaats bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Maar een Solero parasol biedt u meer: zodra het gaat schemeren kunt u de parasolverlichting aanzetten. Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek, zodat u onder uw parasol lekker kunt blijven genieten van de mooie zomeravond.
Tuinparasols
Solero tuinparasols worden via onze geselecteerde dealers verkocht. U bent daar van harte welkom om onze parasols en aanverwante producten te zien en te testen. Informatie over Solero parasols en verkoopadressen van de dichtstbijzijnde dealers kunt u via de contactpagina aanvragen.
Horecaparasols
U wilt een gezellig terras. Begrijpelijk. Hier krijgen uw gasten immers de eerste indruk van uw hotel, café, restaurant of zorginstelling. Solero Parasols is gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige, kleine of grote parasols voor de horeca. Onze projectadviseurs hebben oog voor detail en gevoel voor stijl. Bovendien kennen ze de producten door en door. Ze denken graag met u mee en vertalen uw wensen naar een technisch verantwoorde oplossing. Voor elk budget. Samen maken we er het mooiste terras van Nederland van!

We ontwerpen en selecteren onze horecaparasols met de grootste zorg. De parasols laten zich eenvoudig en snel bedienen. Solero levert niet enkel schaduw of beschutting. Uw horecaterras wordt een comfortabele én herkenbare plek waar uw gasten elkaar graag zullen ontmoeten.

Diverse opties zoals verwarming en verlichting geven een extra welkome sfeer. Door het terras optimaal te benutten, wisten onze klanten hun investering binnen zeer korte tijd terug te verdienen.